Köpa & Äga

Suzuki Märkesförsäkring

Med Suzukis märkesförsäkring får du en utmärkt försäkring särskilt anpassad till din Suzuki. Du är alltid garanterad reparation hos auktoriserad Suzuki-verkstad när något hänt. Försäkring finns för samtliga Suzukis motorcykelmodeller och du kan dela upp din premiebetalning på månads-, halvårs- eller helårsfaktura. Försäkringen gäller året runt så det är bara att ge sig ut på vägarna närhelst frihetslängtan blir för stor! Du når oss dygnet runt vid skada, och vår kundtjänst har öppet vardagar kl 9.00-16.00, telefon 0771-666 185. 


Suzuki Märkesförsäkring 

Suzuki VSG - Vagnskadegaranti


Till 2006 införde KGK Motor AB en vagnskadegaranti på alla landsvägsmotorcyklar av årsmodell 2006 och framåt. Från och med den 1 januari 2009 omfattar denna garanti också supersport-motorcyklar sålda senare än den 1 januari 2009. Vagnskadegarantin gäller 1 år från leveransdagen. Garantin ersätter skador på din motorcykel vid trafikolycka, annan plötslig yttre olyckshändelse eller vid skadegörelse. Utrustning utöver standard och personliga tillhörigheter ersätts inte. Ingen del av garantin gäller vid tävling eller träning inför tävling. Vagnskadegarantin gäller endast motorcyklar som är importerade och sålda genom KGK Motor AB. 1 års vagnskadegaranti gäller på alla motorcyklar till och med årsmodell 2012. Gäller alltså inte 2013 års modeller.

 5 års trygghetsgaranti mc

 

 

 

 

Förlängd reklamationsrätt på motor och elektronik!

Från den 1 januari 2003 har Suzuki en trygghetsgaranti på hela 5 år för nylevererade motorcyklar.

Reklamationsrätten omfattar motor, växellåda och elektronik som: digitala instrument, styrenheter för tändning, bränsleinsprutning och laddningsregulator. Reklamationsrätten omfattar inte förbrukningsdetaljer som t.ex: glödlampor, batterier och strömbrytare. Förlängd reklamationsrätt gäller heller inte för MC som används för tävlingsbruk eller tävlingsliknande förhållanden.

Vad krävs för att få trygghetsgarantin?

Trygghetsgarantin gäller på landsvägsmotorcyklar, upp till 5 år från leveransdatum efter den 1/1 2003 och som är importerade av KGK Motor AB. Förutsättningen för rätt till förlängd reklamationstid är att service enligt anvisningar utförts hos auktoriserad Suzukiverkstad och att föreskrifterna i instruktionsboken följts samt att MC:n inte byggts om eller ändrats så att motorns och elektronikens förutsättningar avviker från originalutförandet.

 


 

5 års trygghetsgaranti ATV

 

Från den 1 januari 2008 har Suzuki en förlängd reklamationrätt på hela 5 år för nylevererade terränghjulingar av KingQuad-modell. Reklamationsrätten omfattar motor, växellåda, drivlina och elektronik som digitala instrument, styrenheter för tändning, bränsleinsprutning och laddningsregulator. 

Reklamationsrätten omfattar inte förbrukningsdetaljer som t ex glödlampor, batterier, strömbrytare, vajrar och damasker. Förlängd reklamationsrätt gäller heller inte för ATV som används för tävlingsbruk eller tävlingsliknande förhållanden. Reklamationsrätten gäller på Suzukis KingQuad modeller, upp till 5 år från leveransdatum och som är importerade av KGK Motor AB. Förutsättningen för rätt till förlängd reklamationstid är att service enligt anvisningar utförts hos auktoriserad Suzukiverkstad och att föreskrifterna i instruktionsboken följts samt att ATV:n inte byggts om eller ändrats så att motor och elektronik avviker från originalutförandet. Den förlängda reklamationsrätten gäller även näringsidkare.

 

Avsändarens namn:
Mottagarens namn:
Mottagarens e-post:
Meddelande: